Kulturka


Produkty wg producenta



Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2


powiększ

Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

Cena: 38.10 zł


Opis produktu: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia: - charakterystyka sacharydów, lipidów, białek - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania - nowoczesne metody oznaczania białek żywności


Podobne do: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2


26.53 zł
Inbook Chemia 2 Chemia organiczna Podręcznik - Litwin Maria, Styka-Wlazło Szarota, Szymońska Joanna

Druga część podręcznika do kształcenia w zakresie podstawowym podzielona jest...

20.50 zł
- ?... - Zapytał czas

Zapraszamy do wysłuchania opowieści o Fabianie, o trzech Juliach...

15.19 zł
- Rumiko Takahashi

Akcja tej mangi fantasy rozgrywa się w dwóch przestrzeniach czasowych...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Kultura

W dziale Extreme

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale High-Tech

W dziale Gry

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Lifestyle

W dziale Sport