Kulturka


Produkty wg producenta



Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności, tom 3. Podręcznik, szkoły wyższe


powiększ

Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności, tom 3. Podręcznik, szkoły wyższe

Cena: 40.50 zł


Opis produktu: Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności, tom 3. Podręcznik, szkoły wyższe
Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności, tom 3. Podręcznik, szkoły wyższe

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności

Chemiczne i biologiczne właściwości witamin

Odżywcze i funkcjonalne cechy masła

Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych


Podobne do: Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności, tom 3. Podręcznik, szkoły wyższe


23.00 zł
Technologia żywności część 3. Podręcznik dla technikum

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii...

27.00 zł
Chemia nieorganiczna dla studiów licencjackich. Podręcznik, szkoły wyższe

Chemia nieorganiczna stanowi jeden z podstawowych przedmiotów
kształcenia...

15.50 zł
Technika. Bliżej techniki. O żywności i żywieniu. Podręcznik, gimnazjum

''Bliżej techniki. O żywności i żywieniu'' to podręcznik z ćwiczeniami...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Sport

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale High-Tech

W dziale Gry

W dziale Lifestyle

W dziale Kultura

W dziale Extreme