Kulturka


Produkty wg producenta



Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka, tom 2. Podręcznik, szkoły wyższe


powiększ

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka, tom 2. Podręcznik, szkoły wyższe

Cena: 40.50 zł


Opis produktu: Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka, tom 2. Podręcznik, szkoły wyższe
Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka, tom 2. Podręcznik, szkoły wyższe

Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:
- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek
- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie
się pożądanych sensorycznych cech produktów
- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące
podczas jej przetwarzania i przechowywania
- nowoczesne metody oznaczania białek żywności


Podobne do: Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka, tom 2. Podręcznik, szkoły wyższe


27.00 zł
Chemia nieorganiczna dla studiów licencjackich. Podręcznik, szkoły wyższe

Chemia nieorganiczna stanowi jeden z podstawowych przedmiotów
kształcenia...

151.00 zł
Nefrologia, tom 1. Podręcznik, szkoły wyższe

Prof. dr hab. med. Michał Myśliwiec

Kierownik kliniki Nefrologii i...

57.00 zł
Onkologia. Podręcznik, szkoły wyższe

Na nowotwór złośliwy zachoruje w ciągu swego życia co czwarty Polak, a
co...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Lifestyle

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale Kultura

W dziale Sport

W dziale High-Tech

W dziale Extreme

W dziale Gry

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...