Kulturka


Produkty wg producenta



Technologia żywności część 3. Podręcznik dla technikum


powiększ

Technologia żywności część 3. Podręcznik dla technikum

Cena: 23.00 zł


Opis produktu: Technologia żywności część 3. Podręcznik dla technikum
Technologia żywności część 3. Podręcznik dla technikum

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa ż ywności.ć 3 podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w za kładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, prz emysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków oraz przemysłu cukrowniczego.


Podobne do: Technologia żywności część 3. Podręcznik dla technikum


21.00 zł
Budownictwo z technologią. Podręcznik. Część 1. Technikum

Podręcznik do nauki przedmiotu budownictwo z technologią, przeznaczony dla...

14.50 zł
Budownictwo z technologią. Podręcznik. Część 3. Technikum

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej...

23.00 zł
Instalacje sanitarne. Technologia. Podręcznik. Część 2. Klasy 1-3. Zasadnicza szkoła zawodowa. Technikum

Podręcznik do nauki przedmiotu technologie instalacyjne, dla uczniów szkoły...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Lifestyle

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale High-Tech

W dziale Gry

W dziale Kultura

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale Extreme

W dziale Sport