Kulturka


Produkty wg producenta



Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1


powiększ

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1

Cena: 29.00 zł


Opis produktu: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1

Książka jest przeznaczona dla uczniów klasy I technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów t echnikum o szerokim profilu nauczania, specjalność: technologia i organizacja żywienia.rka podaje w niej podstawowe przepisy sanitar no-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charaktery zuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę to waroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.
  • author: Aleksandra Procner


Podobne do: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1


24.00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik...

27.00 zł
Technologia gastronomiczna cz.1

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów...

11.00 zł
Technologia gastronomiczna 1

Proponujemy Państwu zestaw trzech zeszytów, w których ujęte są zagadnienia...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale High-Tech

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Kultura

W dziale Sport

W dziale Extreme

W dziale Gry

W dziale Lifestyle

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...