Potrawy z jajek
Zamieszczone przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany des er czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz--Klein, autorka tekstu, odsłania prz ed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej. Doradza, jak - zgodnie z zaleceniami Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka - uatrakcyjnić ka żdy obiad i czego dodać do potraw, aby zyskały one ciekawy i głęboki smak. Ponadto przekonuje do kreatywnego gotowania, umożliwiając ego nowe spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię.
Jeśli więc chcesz zabłysnąć wśród znajomych jako świetna gospodyni, twórczyni najlepszych wielkanocnych przysmaków - sięgnij do tej książki. Naprawdę warto!
I
- author: Barbara Jakimowicz-Klein