Opis produktu: Mięsa pieczone, smażone i wędzone
Mięsa pieczone, smażone i wędzone
Dlaczego warto jeść mięso? Ponieważ stanowi ono źródło
wysokowartościowego białka, a także żelaza, cynku oraz witamin z grupy
B! Poznaj 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny,
cielęciny i wołowiny. Królują tu receptury specjałów pieczonych, ale
znajdziesz tu także wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone. Warto
też sięgnąć po przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski ? wędzone
kiełbasy i zimne wędliny (np. na kiełbasę węgierską, kabanosy, roladę z
boczku). Wśród zgromadzonych receptur znajdziesz propozycje odpowiednie
zarówno na co dzień (schabowe zawijańce lub orientalne żeberka wołowe),
jak i na uroczystą okazję (de volaille z krewetkami oraz gęsina w sosie
śliwkowym).