Opis produktu: Włoska szkoła gotowania. Sprawdzone porady i podstawowe techniki - Renata Duczyńska-Surmacz
Włoska szkoła gotowania. Sprawdzone porady i podstawowe techniki - Renata Duczyńska-Surmacz
Myślisz, że cudownych włoskich potraw można skosztować tylko w superdrogich restauracjach? Nieprawda! Włoscy mistrzowie smaku uchylają rąbka tajemnicy, abyśmy we własnym domu mogli cieszyć się leciutkimi bezami, fantastycznymi makaronami i owocami morza. Jeśli danie świetnie wygląda, doskonale smakuje i do tego jest zdrowe, nie ma wątpliwości - wymyślili je Włosi! Trudno oprzeć się urokowi aromatycznych ziół i octów, fantazyjnych deserów i pulchnych omletów Z przepięknie ilustrowanym poradnikiem sięgniesz kulinarnych wyżyn! Własnoręcznie przygotujesz chleb z orzechami, rosół z goździkami i czosnkiem, niezliczone kremy, ciasteczka i kluski z nadzieniem.