Kulturka


Produkty wg producenta



Technologia gastronomiczna cz.2 - Arens-Azevedo Ulrike


powiększ

Technologia gastronomiczna cz.2 - Arens-Azevedo Ulrike

Cena: 25.64 zł


Opis produktu: Technologia gastronomiczna cz.2 - Arens-Azevedo Ulrike
Technologia gastronomiczna cz.2 - Arens-Azevedo Ulrike

znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.


Podobne do: Technologia gastronomiczna cz.2 - Arens-Azevedo Ulrike


24.00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik...

27.00 zł
Technologia gastronomiczna cz.1

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów...

11.00 zł
Technologia gastronomiczna 1

Proponujemy Państwu zestaw trzech zeszytów, w których ujęte są zagadnienia...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Extreme

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale Sport

W dziale Gry

W dziale High-Tech

W dziale Kultura

W dziale Lifestyle