Kulturka


Produkty wg producenta



Podstawy technologii gastronomicznej


powiększ

Podstawy technologii gastronomicznej

Cena: 51.50 zł


Opis produktu: Podstawy technologii gastronomicznej
Podstawy technologii gastronomicznej

Jest to podręcznik praktycznego wykorzystania wiedzy o żywności w celu świadomego kształtowania jakości i wartości odżywczej potraw. W poszczególnych rozdziałach poświęconych różnego rodzaju surowcom przedstawiono konkretne przykłady zarówno korzyści płynących z p oprawnie prowadzonych procesów technologicznych, jak i konsekwencji wynikających z popełnionych błędów. Omówienie każdego zagadnieni a składa się z obszernego wstępu teoretycznego i części eksperymentalnej.

Podręcznik jest przeznaczony dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, jak również uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.


Podobne do: Podstawy technologii gastronomicznej


43.57 zł
Inbook Podstawy technologii gastronomicznej - Praca zbiorowa

Jest to podręcznik praktycznego wykorzystania wiedzy o żywności w celu...

8.00 zł
Informatyka Europejczyka. Program nauczania technologii informacyjnej

'Informatyka Europejczyka' to zestaw edukacyjny przygotowany przez lidera na...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Gry

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Sport

W dziale Kultura

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale Extreme

W dziale Lifestyle

W dziale High-Tech