Opis produktu: Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela. Wydanie II - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela. Wydanie II - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ jednostek jest taki, że z powodzeniem można wykorzystywać je w kształceniu modułowym.